Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νομοσχεδιο Λιβανιου : Regional Press - Σ.Η.Π.Ε. - ΔΣ ΣΗΠΕ Απολογιστικό Σημείωμα ... - Μπροστά στο τσουνάμι των αντεργατικών ρυθμίσεων που περιλαμβάνει το κυβερνητικό νομοσχέδιο λιβάνιου, οι πλειοψηφίες των ενώσεων.

Νομοσχεδιο Λιβανιου : Regional Press - Σ.Η.Π.Ε. - ΔΣ ΣΗΠΕ Απολογιστικό Σημείωμα ... - Μπροστά στο τσουνάμι των αντεργατικών ρυθμίσεων που περιλαμβάνει το κυβερνητικό νομοσχέδιο λιβάνιου, οι πλειοψηφίες των ενώσεων.. Μόνο η νδ το νομοσχέδιο. Στο νομοσχέδιο γίνεται λόγος για σύμβαση εξαρτημένης εργασίας πλήρους απασχόλησης αλλά δεν διευκρινίζεται καθαρά ότι αυτή θα είναι αορίστου χρόνου. Κοινοβουλευτική «προθέρμανση» για τη μεγάλη μάχη της τετάρτης κοινοβουλευτικές ημέρες συζήτησης προϋπολογισμού θυμίζει η βουλή, καθώς συζητείται το εργασιακό νομοσχέδιο στην ολομέλεια, ενώ την τετάρτη αναμένεται η ψήφισή του και, μάλιστα, με. Όλες οι ειδήσεις για νομοσχέδιο λιβάνιου στο μεγαλύτερο νεανικό site. Αντιοχικός / λιβανίου · μετάφραση αφροδίτη καμάρα, εκδ.

Ξέρουμε ότι και αυτό το νεοφιλελεύθερης έμπνευσης νομοσχέδιο θα ψηφιστεί, πρέπει όμως να ξέρουν και αυτοί που θα το ψηφίσουν, ότι οι εργαζόμενοι και ο λαός δεν θα ανεχτούν να συνεχίσουν να βλέπουν κάποιους να τρώνε από τα «λεφτόδεντρα» της ερτ και εκείνοι να υποχρεώνονται να. Στο υπουργικό συμβούλιο της τετάρτης το νομοσχέδιο. Το σχέδιο νόμου του κ. Με βάση το «νομοσχέδιο λιβάνιου», πρώην «πέτσα», το υλικό που αναρτάται στο διαδίκτυο, όχι απλά θα λογοκρίνεται, θα «κατεβαίνει», αλλά ο δημιουργός του, ο χρήστης θα διώκεται ποινικά. Με βάση το νομοσχέδιο λιβάνιου, πρώην πέτσα, το υλικό που αναρτάται στο διαδίκτυο, όχι απλά θα λογοκρίνεται, θα κατεβαίνει, αλλά ο δημιουργός του, ο χρήστης θα διώκεται ποινικά.

Regional Press - Σ.Η.Π.Ε. - ΔΣ ΣΗΠΕ Απολογιστικό Σημείωμα ...
Regional Press - Σ.Η.Π.Ε. - ΔΣ ΣΗΠΕ Απολογιστικό Σημείωμα ... from regionalpress.gr
Eισήγηση της νατάσας γκαρά στο νομοσχέδιο λιβάνιου για τα μμε (βίντεο). Ξέρουμε ότι και αυτό το νεοφιλελεύθερης έμπνευσης νομοσχέδιο θα ψηφιστεί, πρέπει όμως να ξέρουν και αυτοί που θα το ψηφίσουν, ότι οι εργαζόμενοι και ο λαός δεν θα ανεχτούν να συνεχίσουν να βλέπουν κάποιους να τρώνε από τα «λεφτόδεντρα» της ερτ και εκείνοι να υποχρεώνονται να. Το neolaia.gr συγκεντρώνει όλα τα νέα για νομοσχέδιο λιβάνιου. Το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στα εργασιακά που προωθεί η κυβέρνηση αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα, στη βουλή. Με βάση το «νομοσχέδιο λιβάνιου», πρώην «πέτσα», το υλικό που αναρτάται στο διαδίκτυο, όχι απλά θα λογοκρίνεται, θα «κατεβαίνει», αλλά ο δημιουργός του, ο χρήστης θα διώκεται ποινικά. Αυτό όμως που κάνει η κυβέρνηση, είναι να φέρνει ένα νομοσχέδιο τακτοποίησης συμφερόντων και δυσμενέστερης μεταβολής των εργασιακών σχέσεων στα κανάλια, που ανοίγει. Η 24ωρη απεργία που έχει αποφασίσει για αύριο (16.06.2021) η αδεδυ, ως διαμαρτυρία στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο, «πέφτει» πάνω στη δεύτερη μέρα των πανελληνίων εξετάσεων. Την ώρα που γράφουμε αυτή την ανακοίνωση κάποιοι συνάδελφοί μας παλεύουν στα χιόνια για να προστατεύσουν την περιουσία της ερτ…

Η ποσπερτ για το νομοσχέδιο λιβάνιου που μεταξύ άλλων αυξάνει τις αμοιβές των διορισμένων από την κυβέρνηση, στελεχών της ερτ.

Ένα νομοσχέδιο που επι της ουσίας νομιμοποιεί την «ανηθικότητα» (υπο την ευρεία έννοια) και ηθικοποιεί την παρανομία και την αυθαιρεσία της ακολουθεί video με την παρέμβαση του προέδρου της ποσπερτ π. Με βάση το «νομοσχέδιο λιβάνιου», πρώην «πέτσα», το υλικό που αναρτάται στο διαδίκτυο, όχι απλά θα λογοκρίνεται, θα «κατεβαίνει», αλλά ο δημιουργός του, ο χρήστης θα διώκεται ποινικά. Μόνο από τους βουλευτές της νδ ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για το εργασιακό, με τα κόμματα της αντιπολίτευσης να το καταψηφίζουν επί της αρχής του. Κοινοβουλευτική «προθέρμανση» για τη μεγάλη μάχη της τετάρτης κοινοβουλευτικές ημέρες συζήτησης προϋπολογισμού θυμίζει η βουλή, καθώς συζητείται το εργασιακό νομοσχέδιο στην ολομέλεια, ενώ την τετάρτη αναμένεται η ψήφισή του και, μάλιστα, με. «προστασία αλλά όχι ασυδοσία στον συνδικαλισμό!» πολιτικη. Δελτιο τυπου ετιτα (νομοσχεδιο λιβανιου για τα μμε) αθήνα, 15 φεβρουαρίου 2021 συνάδελφοι, σε λίγες μέρες ψηφίζεται το νομοσχέδιο λιβάνιου (πρώην πέτσα) για τα μ.μ.ε. Υπομνημα σηπε για νομοσχεδιο λιβανιου 8.2.2021. Με το νομοσχέδιο του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, θόδωρου λιβάνιου, με το οποίο διαμορφώνεται ένα νέο τοπίο για τα μέσα μαζικής την αντίθεση στους στο νομοσχέδιο έχουν εκφράσει έντονα συριζα, κκε και μέρα 25. Μπροστά στο τσουνάμι των αντεργατικών ρυθμίσεων που περιλαμβάνει το κυβερνητικό νομοσχέδιο λιβάνιου, οι πλειοψηφίες των ενώσεων. Τι προβλέπει για 8ωρο, υπερωρίες, απολύσεις και μερική απασχόληση. Αυτό όμως που κάνει η κυβέρνηση, είναι να φέρνει ένα νομοσχέδιο τακτοποίησης συμφερόντων και δυσμενέστερης μεταβολής των εργασιακών σχέσεων στα κανάλια, που ανοίγει. Αφορμή νέας σύγκρουσης έγινε και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας αναφορικά με τον αριθμό των ρυθμίσεων που στηρίχθηκαν από την. Η 24ωρη απεργία που έχει αποφασίσει για αύριο (16.06.2021) η αδεδυ, ως διαμαρτυρία στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο, «πέφτει» πάνω στη δεύτερη μέρα των πανελληνίων εξετάσεων.

Όλες οι ειδήσεις για νομοσχέδιο λιβάνιου στο μεγαλύτερο νεανικό site. Δελτιο τυπου ετιτα (νομοσχεδιο λιβανιου για τα μμε) αθήνα, 15 φεβρουαρίου 2021 συνάδελφοι, σε λίγες μέρες ψηφίζεται το νομοσχέδιο λιβάνιου (πρώην πέτσα) για τα μ.μ.ε. Να αποσυρθεί άμεσα το απαράδεκτο άρθρο 8 του νομοσχέδιου λιβάνιου, πρώην «πέτσα»!» Η ποσπερτ για το νομοσχέδιο λιβάνιου που μεταξύ άλλων αυξάνει τις αμοιβές των διορισμένων από την κυβέρνηση, στελεχών της ερτ. Με το νομοσχέδιο του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, θόδωρου λιβάνιου, με το οποίο διαμορφώνεται ένα νέο τοπίο για τα μέσα μαζικής την αντίθεση στους στο νομοσχέδιο έχουν εκφράσει έντονα συριζα, κκε και μέρα 25.

Regional Press - Σ.Η.Π.Ε. - ΔΣ ΣΗΠΕ Απολογιστικό Σημείωμα ...
Regional Press - Σ.Η.Π.Ε. - ΔΣ ΣΗΠΕ Απολογιστικό Σημείωμα ... from regionalpress.gr
Αναζητείται λύση για bad bank και κόκκινα δάνεια. Λιβάνιου για τα μμε βάζει σε προτεραιότητα την ικανοποίηση μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων και ταυτόχρονα σπεύδει να καλύψει τις απαιτήσεις. Αυτό όμως που κάνει η κυβέρνηση, είναι να φέρνει ένα νομοσχέδιο τακτοποίησης συμφερόντων και δυσμενέστερης μεταβολής των εργασιακών σχέσεων στα κανάλια, που ανοίγει. Στη συνέχεια αντιπροσωπεία εκπροσώπων των εργαζομένων θα επιδώσει ψήφισμα και τις θέσεις μας σχετικά με το νομοσχέδιο για την ενσωμάτωση της τροποποιημένης ευρωπαϊκής οδηγίας για την παροχή υπηρεσιών στον οπτικοακουστικό τομέα. Ο χώρος της τέχνης και της καλλιτεχνικής δημιουργίας δοκιμάζεται ποικιλοτρόπως. Μόνο από τους βουλευτές της νδ ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για το εργασιακό, με τα κόμματα της αντιπολίτευσης να το καταψηφίζουν επί της αρχής του. Με βάση το «νομοσχέδιο λιβάνιου», πρώην «πέτσα», το υλικό που αναρτάται στο διαδίκτυο, όχι απλά θα λογοκρίνεται, θα «κατεβαίνει», αλλά ο δημιουργός του, ο χρήστης θα διώκεται ποινικά. Επί τάπητος στο υπουργικό συμβούλιο της τετάρτης αναμένεται να τεθεί το νομοσχέδιο που προωθεί το υπεσ για την τηλεργασία στο δημόσιο.

Υπέρ των ελληνικών ναών, μετάφραση γιάννης αβραμίδης, στέλλα μητσάκα , εκδόσεις θυραθεν επιλογη, θεσσαλονίκη 1998.

Αναζητείται λύση για bad bank και κόκκινα δάνεια. Μόνο η νδ το νομοσχέδιο. Τι προβλέπει για 8ωρο, υπερωρίες, απολύσεις και μερική απασχόληση. Με βάση το «νομοσχέδιο λιβάνιου», πρώην «πέτσα», το υλικό που αναρτάται στο διαδίκτυο, όχι απλά θα λογοκρίνεται, θα «κατεβαίνει», αλλά ο δημιουργός του, ο χρήστης θα διώκεται ποινικά. Όλες οι ειδήσεις για νομοσχέδιο λιβάνιου στο μεγαλύτερο νεανικό site. Λιβάνιου για τα μμε βάζει σε προτεραιότητα την ικανοποίηση μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων και ταυτόχρονα σπεύδει να καλύψει τις απαιτήσεις. Με το «νομοσχέδιο λιβάνιου» ενισχύεται η κερδοφορία των ραδιοτηλεοπτικών ομίλων, τσακίζοντας τα ελάχιστα δικαιώματα των εργαζομένων. Στη συνέχεια αντιπροσωπεία εκπροσώπων των εργαζομένων θα επιδώσει ψήφισμα και τις θέσεις μας σχετικά με το νομοσχέδιο για την ενσωμάτωση της τροποποιημένης ευρωπαϊκής οδηγίας για την παροχή υπηρεσιών στον οπτικοακουστικό τομέα. Την ώρα που γράφουμε αυτή την ανακοίνωση κάποιοι συνάδελφοί μας παλεύουν στα χιόνια για να προστατεύσουν την περιουσία της ερτ… Υπέρ των ελληνικών ναών, μετάφραση γιάννης αβραμίδης, στέλλα μητσάκα , εκδόσεις θυραθεν επιλογη, θεσσαλονίκη 1998. Με βάση το νομοσχέδιο λιβάνιου, πρώην πέτσα, το υλικό που αναρτάται στο διαδίκτυο, όχι απλά θα λογοκρίνεται, θα κατεβαίνει, αλλά ο δημιουργός του, ο χρήστης θα διώκεται ποινικά. Μπροστά στο τσουνάμι των αντεργατικών ρυθμίσεων που περιλαμβάνει το κυβερνητικό νομοσχέδιο λιβάνιου, οι πλειοψηφίες των ενώσεων. Ξέρουμε ότι και αυτό το νεοφιλελεύθερης έμπνευσης νομοσχέδιο θα ψηφιστεί, πρέπει όμως να ξέρουν και αυτοί που θα το ψηφίσουν, ότι οι εργαζόμενοι και ο λαός δεν θα ανεχτούν να συνεχίσουν να βλέπουν κάποιους να τρώνε από τα «λεφτόδεντρα» της ερτ και εκείνοι να υποχρεώνονται να.

Την ώρα που γράφουμε αυτή την ανακοίνωση κάποιοι συνάδελφοί μας παλεύουν στα χιόνια για να προστατεύσουν την περιουσία της ερτ… Είναι το ίδιο νομοσχέδιο που προ ημερών η ένωσή μας μαζί με τις άλλες ενώσεις του τύπου. Τι προβλέπει για 8ωρο, υπερωρίες, απολύσεις και μερική απασχόληση. Επί τάπητος στο υπουργικό συμβούλιο της τετάρτης αναμένεται να τεθεί το νομοσχέδιο που προωθεί το υπεσ για την τηλεργασία στο δημόσιο. Ο χώρος της τέχνης και της καλλιτεχνικής δημιουργίας δοκιμάζεται ποικιλοτρόπως.

Regional Press - Σ.Η.Π.Ε. - ΔΣ ΣΗΠΕ Απολογιστικό Σημείωμα ...
Regional Press - Σ.Η.Π.Ε. - ΔΣ ΣΗΠΕ Απολογιστικό Σημείωμα ... from regionalpress.gr
Ξέρουμε ότι και αυτό το νεοφιλελεύθερης έμπνευσης νομοσχέδιο θα ψηφιστεί, πρέπει όμως να ξέρουν και αυτοί που θα το ψηφίσουν, ότι οι εργαζόμενοι και ο λαός δεν θα ανεχτούν να συνεχίσουν να βλέπουν κάποιους να τρώνε από τα «λεφτόδεντρα» της ερτ και εκείνοι να υποχρεώνονται να. Με το νομοσχέδιο του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, θόδωρου λιβάνιου, με το οποίο διαμορφώνεται ένα νέο τοπίο για τα μέσα μαζικής την αντίθεση στους στο νομοσχέδιο έχουν εκφράσει έντονα συριζα, κκε και μέρα 25. Στη συνέχεια αντιπροσωπεία εκπροσώπων των εργαζομένων θα επιδώσει ψήφισμα και τις θέσεις μας σχετικά με το νομοσχέδιο για την ενσωμάτωση της τροποποιημένης ευρωπαϊκής οδηγίας για την παροχή υπηρεσιών στον οπτικοακουστικό τομέα. Η ποσπερτ για το νομοσχέδιο λιβάνιου που μεταξύ άλλων αυξάνει τις αμοιβές των διορισμένων από την κυβέρνηση, στελεχών της ερτ. Να αποσυρθεί άμεσα το απαράδεκτο άρθρο 8 του νομοσχέδιου λιβάνιου, πρώην «πέτσα»!» Με βάση το «νομοσχέδιο λιβάνιου», πρώην «πέτσα», το υλικό που αναρτάται στο διαδίκτυο, όχι απλά θα λογοκρίνεται, θα «κατεβαίνει», αλλά ο δημιουργός του, ο χρήστης θα διώκεται ποινικά. Στο υπουργικό συμβούλιο της τετάρτης το νομοσχέδιο. Να αποσυρθεί άμεσα το απαράδεκτο άρθρο 8 του νομοσχέδιου λιβάνιου, πρώην πέτσα!

Είναι το ίδιο νομοσχέδιο που προ ημερών η ένωσή μας μαζί με τις άλλες ενώσεις του τύπου.

Στη συνέχεια αντιπροσωπεία εκπροσώπων των εργαζομένων θα επιδώσει ψήφισμα και τις θέσεις μας σχετικά με το νομοσχέδιο για την ενσωμάτωση της τροποποιημένης ευρωπαϊκής οδηγίας για την παροχή υπηρεσιών στον οπτικοακουστικό τομέα. Και η υπουργός παιδείας, νίκη κεραμέως, κατέθεσε κατεπείγουσα αγωγή για τη διασφάλιση των. Να αποσυρθεί άμεσα το απαράδεκτο άρθρο 8 του ''νομοσχέδιου λιβάνιου'', πρώην «πέτσα»! Eισήγηση της νατάσας γκαρά στο νομοσχέδιο λιβάνιου για τα μμε (βίντεο). Επί τάπητος στο υπουργικό συμβούλιο της τετάρτης αναμένεται να τεθεί το νομοσχέδιο που προωθεί το υπεσ για την τηλεργασία στο δημόσιο. Καλφαγιάννη στην αρμόδια επιτροπή της βουλής για το νομοσχέδιο λιβάνιου Καλούμε φορείς και σωματεία στο χώρο του πολιτισμού, αλλά και συλλόγους. Ο χώρος της τέχνης και της καλλιτεχνικής δημιουργίας δοκιμάζεται ποικιλοτρόπως. Η κυβέρνηση της νδ ψήφισε στη βουλή το νομοσχέδιο λιβάνιου που περιλαμβάνει το άρθρο 8 και το άρθρο 32 και διατηρεί τα άρθρα 183 έως 187 του το νομοσχέδιο λιβάνιου και ειδικά το άρθρο 8 θα μείνει στα χαρτιά. Στο υπουργικό συμβούλιο της τετάρτης το νομοσχέδιο. Με βάση το «νομοσχέδιο λιβάνιου», πρώην «πέτσα», το υλικό που αναρτάται στο διαδίκτυο, όχι απλά θα λογοκρίνεται, θα «κατεβαίνει», αλλά ο δημιουργός του, ο χρήστης θα διώκεται ποινικά. Αφορμή νέας σύγκρουσης έγινε και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας αναφορικά με τον αριθμό των ρυθμίσεων που στηρίχθηκαν από την. Τι προβλέπει για 8ωρο, υπερωρίες, απολύσεις και μερική απασχόληση.

Υπέρ των ελληνικών ναών, μετάφραση γιάννης αβραμίδης, στέλλα μητσάκα , εκδόσεις θυραθεν επιλογη, θεσσαλονίκη 1998 νομοσχεδιο. Το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στα εργασιακά που προωθεί η κυβέρνηση αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα, στη βουλή.